Η επικοινωνία με την ομάδα μας είναι εύκολη και άμεση. Είμαστε εδώ για να απαντήσουμε σε όλες σας τις ερωτήσεις και να σας υποστηρίξουμε σε κάθε σας ανάγκη. Η αφοσίωσή μας στη διαφάνεια και την ανοιχτή επικοινωνία αποτελεί θεμέλιο λίθο της αποστολής μας να δώσουμε φωνή σε εκείνους που συχνά δεν ακούγονται και να αναδείξουμε τις τέχνες και την κουλτούρα μέσα από μια φρέσκια και πρωτότυπη προοπτική.

Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο
Για γενικές ερωτήσεις και πληροφορίες, στείλτε μας email στο: [email protected]

Φόρμα Επικοινωνίας
Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας που βρίσκεται στην ιστοσελίδα μας. Απλώς συμπληρώστε τα στοιχεία σας και το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Η ομάδα υποστήριξης πελατών μας είναι διαθέσιμη για να σας βοηθήσει με οποιοδήποτε ζήτημα ή απορία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω live chat στην ιστοσελίδα μας ή μέσω email στο: [email protected]

Συνεργασίες και Διοργανώσεις
Για προτάσεις συνεργασίας ή ερωτήσεις σχετικά με διοργανώσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα δημοσίων σχέσεων μας στο: [email protected]

Η δέσμευσή μας για ανοιχτή και ειλικρινή επικοινωνία αντικατοπτρίζει την προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε έναν χώρο όπου κάθε φωνή μπορεί να ακουστεί και κάθε μορφή τέχνης να αναδειχθεί. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιονδήποτε λόγο – είμαστε εδώ για εσάς.